Shows en Bedrijven

Normaal gesproken komt ons team elk jaar met een nieuwe Sinterklaas & Pieten Show. Dit jaar wegens alle corona omstandigheden zijn er geen shows. We bieden wel een online pakket aan. Bij Videoboodschap van Sint en HyperPiet kun u daar alles over lezen.

Dag hoor

Sinterklaas bedrijfsbezoek

***geannuleerd***
Show 2020 – (60 min.)
Pieten voorprogramma (20 min.) met aansluitend de komst van Sinterklaas, de show stopt niet voordat er cadeautjes zijn uitgedeeld. We proberen elk jaar de show een licht educatief tintje te geven, altijd op een luchtig en interactieve manier.

Show plus (75 min.)
Pieten voorprogramma (20 min.) met aansluitend de komst van Sinterklaas, cadeautjes en daarna is er nog tijd om met de Sint en zijn Pieten op de foto te gaan. Hopelijk is de NieuwePiet niet te verlegen voor een selfie…

Basis bedrijfsbezoek (v.a. 45 min.)
Een kort Pieten voorprogramma. Na de komst van de Sint mogen de kinderen bij hem komen en lezen ze samen uit zijn grote boek. Er wordt veel gezongen en gedanst.

Supershowbezoek (elke gewenste lengte)
Met HyperPiet als voorman heeft ons team geen problemen met zeer grote groepen van meer dan 100 kinderen. Met een aangepaste hoeveelheid Pieten en een soepel lopende show vermaken wij de kinderen. De lengte van de show/het bezoek gaan in samenspraak.  Ook is het mogelijk dat wij onze eigen techniek meenemen. Denk aan live muziek, licht en versterkt geluid.

 

***geannuleerd***
Pietendisco (elke gewenste lengte).

peace

Pietendisco

Tijdens de Pieten disco draait DJpiet de beste (moderne) Sinterklaasplaatjes. Liedjes van Piet Diego, Party Piet Pablo en Feestpiet Fabio zullen zeker langskomen. DJpiet staat niet stil in zijn DJbooth maar zorgt te midden van de kinderen voor dansjes en spelletjes, zodat het feest snel op gang komt!
DJpiet kan natuurlijk alleen langs komen maar ook andere Pieten en zelfs de Sint komen graag langs op het feest!

Mocht het nodig zijn verzorgen wij alle techniek zelf. De Pietendisco is geschikt voor een klein feestje maar ook voor een hele dag lang in een winkelcentrum, in een binnenspeeltuin of tijdens de intocht op het plein.

 

Bedrijfsbezoek voor volwassenen (v.a. 30 min.)
Als de kinderen nog op school zijn, of al in bed liggen gaan Sint en Piet op pad om volwassenen te verassen met een bezoek. Sinterklaas zal met zijn scherpe tong collega’s bij zich roepen en het afgelopen jaar op ludieke wijze doornemen. De Sint zal ook voor hen een kort gedicht paraat hebben.

 

Let op: wij passen ons bezoek en optreden graag aan en houden rekening met uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan een verhaal speciaal voor uw bedrijf, Engels sprekende Pieten en Sint en een door ons geregelde locatie. Informeer vooral naar de mogelijkheden!

 

Voorgaande shows:

2019 – ‘Een Sint disco, da’s een mooi cadeau!’
2018 – ‘Een nieuwe Piet? Dat wist ik niet!’
2017 – ‘Wat een pech, alle letters weg!’
2016 – ‘Stoomboot rijmt op pepernoot.’