Huisbezoeken

De huisbezoeken zijn niet zomaar bezoeken dit jaar. We komen met de SintMobiel naar je toe. Sinterklaas is een oude man en snel vatbaar voor een kuchje en hoestje. Daarom laat hij dit jaar de kinderen bij zich komen in zijn SintMobiel. Een knusse plek waar kinderen wel en ouders absoluut niet in mogen. Ook de Pieten blijven op veilige afstand van de volwassenen.

Er is uitgebreid tijd om bij de Sint te komen, samen uit zijn boek te lezen en een selfie te maken met de Sint! Uiteraard deelt de Sint graag cadeautjes uit, daar is hij immers voor gekomen.

Sint en zijn Pieten houden van improviseren. Mocht een van de kinderen spontaan met een leuk idee komen, maken Sint en vooral de Pieten, daar graag gebruik van. Geen twee bezoeken zijn hetzelfde.

Voor huisbezoeken bieden we de volgende opties:

Pietenbezoek (30 min.) v.a. €45,-
Twee ervaren Pieten komen de kinderen verrassen met een bezoek voor de deur! Samen met de kinderen lezen ze uit het Kleine Pietenboek, doen ze kunstjes en uiteraard zijn er cadeautjes en pepernoten.

Huisbezoek (30 min.) v.a. €70,-
Sinterklaas ontvangt de kinderen in de SintMobiel. Er wordt gezongen, gedanst en we lezen samen uit het grote boek. En dan zijn er natuurlijk cadeautjes!

Huisbezoek plus (v.a. 30 min.)
Voor grote groepen en families raden we een langer bezoek aan. Wij horen graag uw wensen en stemmen ons bezoek af op uw situatie.

info@sinterklaasenhyperpiet.nl
bel of app: 06-213114239