Huisbezoeken

High-five

Sinterklaas op huisbezoek

Sinterklaas komt zijn verjaardag het allerliefst bij u thuis vieren. Samen met twee pieten verrast hij de kinderen met een bezoekje. Er is uitgebreid tijd om bij de Sint te komen, samen uit zijn boek te lezen en een selfie te maken met de Sint! Uiteraard deelt de Sint graag cadeautjes uit, daar is hij immers voor gekomen.

Sint en zijn Pieten houden van improviseren. Mocht een van de kinderen spontaan met een leuk idee komen, maken Sint en vooral de Pieten, daar graag gebruik van. Geen twee bezoeken zijn hetzelfde.

Voor huisbezoeken bieden we de volgende opties:

Pietenbezoek (30 min.) v.a. €45,-
Twee ervaren Pieten komen de kinderen verrassen met een bezoek! Samen met de kinderen lezen ze uit het Kleine Pietenboek, doen ze kunstjes en uiteraard zijn er cadeautjes en pepernoten.

Huisbezoek (30 min.) v.a. €65,-
Sinterklaas en zijn Pieten komen binnen met hun strooigoed in de aanslag. Er wordt gezongen, gedanst en we lezen samen uit het grote boek. En dan zijn er natuurlijk cadeautjes!

Huisbezoek plus (v.a. 30 min.)
Voor grote groepen en families raden we een langer bezoek aan. Wij horen graag uw wensen en stemmen ons bezoek af op uw situatie.